Luister gezellig mee en dien gerust uw verzoekje in.
Wij willen ons inzetten voor kinderen en volwassenen die een beperking of handicap hebben, autistisch zijn of andere stoornissen hebben.
Deze mensen willen we graag een warm hart toedragen.

We gaan dat als volgt doen:
We bieden de mogelijkheid om de luisteraars te laten horen dat deze mensen ook veel kunnen door regelmatig een gast-Dj uit te nodigen met een handicap of beperking.

Zo hebben deze mensen een kans om zich lekker te laten gaan op de radio. Tenslotte zijn het ook mensen met een hart van goud en zoals allemaal zijn zij ook uniek net als ieder ander mens!

Wilt u gast-Dj zijn, of wilt u meer info neem dan gerust contact op via het blokje contact dan helpen wij u graag verder.

Drommel: ''Als het aan mij ligt, blijf ik hier voorlopig nog''
n de eredivisie, en zeker bij een geplaagde club als Twente, heeft iedereen een mening over je", blikt Drommel terug in gesprek met De Gooi- en Eemlander. "Als je een fout maakt, krijg je heel Nederland over je heen. Uiteindelijk word je daar een vent van, maar in eerste instantie maakt het je onzeker."

Drommel vindt het dan ook niet erg om op het tweede niveau actief te zijn. "Wat dat betreft was de degradatie van Twente voor mij persoonlijk een zegen. In de eerste divisie heb ik me in de luwte verder kunnen ontwikkelen. Bewuster, slimmer, volwassener. Ik ben een man geworden", aldus de 22-jarige sluitpost, die zich komend seizoen wel wil laten zien op het hoogste niveau.

"Mooi dat we meteen weer terug kunnen keren. Deze club hoort in de eredivisie thuis", meent Drommel, die nog niet zeker weet of hij komend seizoen bij FC Twente speelt. "Mijn contract loopt deze zomer af en de club heeft alle contractbesprekingen uitgesteld tot na het binnenhalen van de titel. Maar ze zijn tevreden over me en als het aan mij ligt, blijf ik hier voorlopig nog."

"Ik heb dit seizoen absoluut mijn visitekaartje afgegeven", vervolgt Drommel. "Nu wil ik me ook in de eredivisie bewijzen. Dan ben ik voor mijn gevoel pas echt geslaagd bij FC Twente."
‘FC TWENTE BETREURT AFGELASTING’
Na overleggen tussen alle betrokken partijen heeft de gemeente Ouder-Amstel vanmiddag rond 17.00 uur besloten dat de wedstrijd Jong Ajax – FC Twente vrijdag geen doorgang kan vinden op Sportpark De Toekomst.

“We vinden het uitermate vervelend dat enkele dagen voor deze belangrijke wedstrijd, een duel waar het kampioenschap op het spel staat voor FC Twente, deze beslissing is genomen”, geeft Algemeen Directeur Paul van der Kraan aan. ‘Het is heel jammer dat we deze wedstrijd niet kunnen spelen, maar we respecteren het besluit van de burgemeester van Ouder-Amstel en Amsterdam.” 
 


Licentie : 10401286


Rudy Kokke
(c)2018 Digipal Nederland Webradio CMS in opdracht van RadioChuckY.nl - Alle Rechten voorbehouden
Niets van deze website mag gecopieerd worden zonder nadrukkelijke toestemming van RadioChuckY.nl